Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Barcelona a l’última amb ‘Internet Global Congress’

|

- Publicitat -

Catalunya aposta per internet i les noves tecnologies. A Barcelona es durà a terme ja la novena edició del ‘Internet Global Congress’.

Publicitat

Aquest any l’IGC es preveuen moltes novetats. En primer lloc està prevista la participació de més de 40 experts en el món de la tecnologia comunicació i internet. Un total de 24 sessions monogràfiques amb les veus de personalitats com el portaveu de Amazon Web Services, Jeff Barr, el sotssecretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Geoffrey H. Lipman o el director de Tecnologies Emergents de IBM, Dave Watson. A més, s’espera l’assistència de més de 2.500 especialistes i professionals de les noves tecnologies. El IGC tindrà a més aquest any una nova organització, ja que s’han establert tres grans àrees de treball: Empreses, Tecnologia i Societat.

L’acte tindrà lloc del 16 al 19 d’abril i està organitzat per la Fundació Barcelona Digital. Vicenç Gasulla, que n’és el director, ha recordat que els objectius del congrés segueixen sent els de contribuir a desenvolupar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a motor econòmic i promoure el seu ús en l’empresa, l’administració i la societat. Gasulla ha destacat la importància del sector en l’economia i en l’augment de la productivitat de les empreses en els últims anys, i ha lamentat que els empresaris vegin la incorporació de les noves tecnologies “més com un cost que com una inversió”. “Cal convèncer-los” ha afegit, “que les TIC no són una moda, sinó una necessitat”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió