Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Aznar fa por

José Maria Aznar duu una vida ben plàcida d’ençà que va deixar la presidència espanyola. Ell volia marxar deixant al capdavant del Govern espanyol al seu dofí Rajoy i ell […]

Redacció
Redacció 27/09/2007

José Maria Aznar duu una vida ben plàcida d’ençà que va deixar la presidència espanyola. Ell volia marxar deixant al capdavant del Govern espanyol al seu dofí Rajoy i ell dedicar-se a la política mundial, al capdavant de l’ONU, la Unió Europea o algun organisme similar. Els fets de l’11-M el van fer sortir per la porta del darrere, i aquests somnis de grandesa no van poder complir-se, però l’expresident és feliç: continua manipulant tant com pot des de la FAES, s’enriqueix a diversos consells d’administració de multinacionals, fa apologia del bon vi i un parell de cops l’any viatja als Estats Units a pronunciar classes magistrals.

És potser en un d’aquests viatges que passa l’anècdota que us expliquem a continuació. Aznar anava tant tranquil dalt de l’avió, escarxofat a la seva butaca de primera classe, amb els peus en la seva típica postura “descanso del guerrero”, mentre degustava una ampolla de vi i llegia poesia catalana quan, de cop i volta, el desaprensiu del costat va posar-se a filmar-lo.

O vist des de l’altra banda del passadís, un jove anava en avió tan tranquil quan, de cop, se n’adona que l’home que s’acaba d’asseure al seu costat és José Maria Aznar. I a mig vol, decideix treure la càmera i immortalitzar el moment. Però mentre el filma, Aznar se n’adona, i li clava una mirada de les que maten, al més pur estil Hollywood, com podeu veure a continuació:

Però la cosa no acaba així: la mirada d’Aznar ha resultat tan cinematogràfica que diversos internautes s’han posat a editar el vídeo per tal de fer-ne versions diverses: la versió de terror, la versió dramàtica, la versió Star Wars… Aquí les teniu:

Aznar terrorífic:

Efecte dramàtic
Aznar sobrevolant els seus dominis


Per últim us adjuntem també una peça informativa de CNN+ que, amb la mala llet socialista típica de Sogecable, retraten a Aznar com un autèntic malson pel Govern espanyol.