Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Avui, la segona semifinal de la Copa Catalunya

El Nàstic, malauradament, ja és un equip de segona divisó. És per això que es prenen el partit molt seriosament, fins a tal punt que l’entrenador Paco Flores va ordenar un entrenament per aquest matí i l’equip es concentrarà al migdia. La possibilitat d’eliminar el Barcelona de la Copa Catalunya és un gran al·licient. El Barça, per la seva banda, només du convocats 8 jugadors del primer equip.

Redacció 31/05/2007

Avui a les 21.45 i per TV3 el Nàstic rep a casa al Barça amb motiu de la segona semifinal de la Copa Catalunya. Sense tretze internacionals i sense el lesionat Rafa Márquez, Rijkaard ha hagut de recórrer al filial i al Juvenil A per completar una llista en la qual només figuren vuit futbolistes de la plantilla professional. A més el partit serà un preludi del que succeirà a l’última i segurament decisiva jornada de lliga. Avui, l’assaig general.

D’altra banda, en un partit ensopit, ni l’Espanyol ni el Lleida van aconseguir marcar cap gol. L’Espanyol, carregat de jugadors del filial, va aconseguir passar a la final a la tanda de penals amb un global de 2 a 4. Ara s’enfrontarà contra el guanyador entre el Nàstic i el Barça.