Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Avui, tots som els protagonistes!

Només falten unes hores. La manifestació que sota el lema ‘Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures’ que la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ha convocat està escalfant els motors. L’èxit, abans de la mateixa manifestació pròpiament dita, ja ha estat considerable. Ni més ni menys que més de 150 entitats cíviques i socials de tot el s Països Catalans ja s’han adherit a la convocatòria així com 40 partits polítics d’arreu del territori. Avui el poble català es manifestarà en una sola veu!

Redacció
Redacció 01/12/2007

La manifestació que sota el lema ‘Som una Nació i diem PROU! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures’ que ha convocat la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) ho té tot a punt. La intenció de convocar a Barcelona per avui dia 1 de desembre a les 17:00 hores aquesta gran manifestació nacional és per protestar contra el desgavell de les infraestructures i xarxes viàries que pateix Catalunya i per exigir, d’un cop, a l’Estat Espanyol, el dret de decidir sobre el model de país que volem.

Podeu consultar aquí la llista íntegra de totes les plataformes, associacions civils i partits polítics que s’han adherit a la convocatòria.

Es preveu que l’afluència de gent serà massiva i s’intentarà superar la xifra de ciutadans que van acudir també a la capital catalana el passat 18 de febrer del 2006 per reivindicar que ‘Som una nació i tenim el dret a decidir”. Està previst que hi hagi autocars que arribin de diferents llocs de la geografia dels Països Catalans.

La presència de polítics serà desigual. Dels partits amb representació al Parlament hi acudiran CiU, ERC i ICV. Ni el PP, ni C’s i ni tan tols el PSC (veure els motius que exposen per no ser-hi) no faran acte de presència.