Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Abertis espera canvis normatius a Itàlia per tirar endavant la fusió amb Autostrade

Abertis està “tranquil·la”, en espera del resultat de la modificació de la normativa sobre concessions que aborda el govern d’Itàlia i que la UE faci els seus últims pronunciaments sobre aquesta qüestió per determinar sobre la seva eventual fusió amb Autostrade, projectada l’abril del 2006.

Redacció 11/05/2007

Així ho ha indicat avui el director financer d’Abertis, José Aljaro, qui ha confessat no saber determinar si la fusió amb Autostrade podrà dilucidar-se abans de la junta general de la companyia, prevista per al pròxim 13 de juny.

Quant als canvis sobre la legislació de concessions d’autopistes italiana, el directiu del grup controlat per ACS i La Caixa ha explicat a Europa Press que tira endavant i ha reconegut que les impressions que van arribant no són sempre positives.

Abertis va obtenir un benefici net de 123 milions d’euros en el primer trimestre de l’any, fet que suposa un increment del 35% respecte al mateix període del 2006, segons ha informat avui el grup de concessions d’infraestructures de transport i telecomunicacions.