Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

Abel Matutes veu perillar el seu camp de golf

|

- Publicitat -

Abel Matutes, el que fou ministre d’Afers Exteriors amb Aznar posant la condició sine qua non que cada cap de setmana havia de passar-lo a Eivissa, ara es troba a la corda fluixa.

Publicitat

El jutge que instrueix la causa per la presumpta apropiació de la terra de les expropiacions per a construir el camp de golf veu que podria haver “enriquiment il·lícit dels propietaris dels terrenys” on s’estan dipositant els materials i terres provinents de les obres. Segons el jutge balear, aquesta conclusió es fonamenta en els indicis que apunten que l’acumulació en les finques on Matutes construeix el golf no tenen caràcter provisional sinó definitiu.

Però no acaben aquí les presumptes irregularitats, alguns dels materials que s’estan abocant són catalogables com a residus perillosos o contaminants, raó per la qual també s’investiga un possible delicte contra el medi ambient.

Matutes, seguint la seva línia característica d’actuació, quan el fiscal va demanar que es reobrís la causa, es va dedicar a atacar-lo (directament i per persona interposada).

L’anomenat “clan Matutes” s’ha convertit en una preocupació per al PP balear. La direcció popular no veu amb bons ulls l’ascens de protagonisme creixent del clan Matutes. Quan faltava poc per a l’inici de la campanya electoral la dreta espanyola no li feia cap gràcia que la família Matutes protagonitzés part del debat electoral a Eivissa. El seu paper en les carreteres, les requalificacions de terrenys, els ports esportius i els camps de golf que promouen o el fet que Stella Matutes, la seva filla, sigui la número 2 del PP ho expliquen. I per si això no fos prou, ara està la relació de Matutes amb la trama de Roque López contra el PSOE.

Per acabar, per mostrar la preocupació del PP davant la figura de Matutes a l’illa, és el fet que el seu nom ha aparegut a les enquestes que fan des del PP balear per conèixer la valoració i opinió dels votants cap als candidats de les diferents opcions. En la llista de noms apareixia Abel Matutes i la seva filla. El més curiós és que Matutes no es presenta i és l’únic de tota la llista amb aquesta característica.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut