Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

4.402.000 solicituds per inscriure’s al partit de Chávez

Chávez és un líder indiscutible a Veneçuela. Les seves rareses com a president d’un país, de personalitat tan marcada, agrada els seus ciutadans. De fet, en 4 caps de setmana oberts per a l’afiliació al partit Socialista Unit de Veneçuela, ja han acudit 4.402.000 solicituds. Segons fonts oficials, podrien arribar als 5 milions en poques setmanes.

Redacció 07/06/2007

Sembla que Chávez té molts seguidors. Les xifres parlen soles: ja són quasi 4 milions i mig de persones les que volen afiliar-se al partit d’aquest estrafolari dirigent, el Partit Socialista Unit de Veneçuela (PSUV).

Les dades han estat facilitades per la Comissió Promotora Nacional, i fetes públiques pel portaveu, Guillermo García Ponce, en un butlletí enviat als mitjans de comunicació. La xifra és l’acumulat després de quatre jornades d’inscripció portades a terme els caps de setmana a tot el país. El pròxim cap de setmana, dissabte 2 i diumenge 3 de juny, serà la data final d’inscripció dels aspirants al PSUV i fins i tot es podria arribar als cinc milions d’aspirants, segons afirma l’esmentat butlletí. García Ponce va afegir que el PSUV entén aquesta allau com una mostra de defensa de la sobirania nacional i suport al president Chávez.