Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

2.000 insults en català

Aquí, al Punt de Mira, ara fa unes setmanes us enumeràvem un seguit d’expressions que, de forma més o menys divertida, algunes amb gran encert i d’altres ben sonades, es […]

Redacció
Redacció 06/03/2009

Aquí, al Punt de Mira, ara fa unes setmanes us enumeràvem un seguit d’expressions que, de forma més o menys divertida, algunes amb gran encert i d’altres ben sonades, es referien de la forma més diversa a anar a cagar.

Doncs avui us volem explicar que, si no sou gaire originals a l’hora d’insultar a algú, teniu 2.000 possibilitats per encara-vos al vostre contrincant dialectal. Sí, en català hi ha 2.000 insults que faran enriquir les vostres paraulotes. Ordenades alfabèticament, trobem mots tan divertits com: banyarriquer, cagaelàstics, ensumapixums, fill de capellà, gavatx, juràssic, mala fembra, no vals la corda per penjar-te, palpabutxaques, qüentista, rosegaaltars, sociata, verbagàlia o xomino, entre molts.

Si voleu riure una estona i ampliar el vostre vocabulari per tal de ser ben originals en moments de discussió amb algú, no dubteu a memoritzar aquesta llista.