Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

12 empreses catalanes presenten els seus projectes cinematogràfics a Los Angeles

Una dotzena d’empreses catalanes han presentat els seus projectes cinematogràfics en un pont audiovisual organitzat a Los Angeles (Estats Units). Les empreses han tingut l’oportunitat que els experts nord-americans del sector veiessin els seus projectes i s’establissin contactes de negoci i col•laboració en el futur. A més, el grup (format per 88 persones) s’ha reunit amb el responsable d’adquisicions de les empreses Paramount i Fox.

Redacció
Redacció 04/11/2007

Una dotzena d’empreses catalanes han presentat els seus projectes cinematogràfics en un pont audiovisual organitzat a Los Angeles (Estats Units) en què han participat destacades companyies americanes com Sony Pictures o Marvista Entertainment.

Entre les companyies catalanes participants en la trobada es trobava la productora Rodar y Rodar, autora de la pel•lícula ‘El Orfanato’. Precisament, l’elecció del film com a representant espanyola dels Oscars ‘ha fet incrementar l’expectació i l’interès cap als productes catalans, segons la Cambra de Comerç de Barcelona, que ha liderat l’operació.

Alhora, els representants catalans han pogut conèixer de prop casos d’èxit de les empreses cinematogràfiques dels EUA i han aprofitat per promocionar Catalunya com a ‘centre de negocis del sector’ coincidint amb la celebració de la fira American Film Market (una de les més importants) a Santa Monica.

Les altres companyies que han viatjat a Los Angeles han estat Notro Films, Soares&Avila Pereira Attorneys, Sogedasa (Filmax Internacional), Zip Films, Aguaviva Films, Àrea de Televisió, Audioprojects-Galletly, Catelao (Filmax Internacional), Cores y García Pedrerol i Luna Films.