Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Un càrrec de confiança de Colau va anar a treballar sabent que tenia Covid-19

L’exconseller d’ICV Salvador Milà és també director de Presidència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s’ha de disculpar en reconèixer la situació

Redacció 23/12/2020

Més mal exemple no es pot donar. Si des de les institucions i entitats públiques no es para de repetir que els ciutadans han de ser responsable davant la pandèmia i evitar així una tercera onada per les festes de Nadal, el director de Presidència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i exconseller d’ICV, Salvador Milà, ha ficat la pota.

Aquesta persona de confiança d’Ada Colau, fins i tot se l’ha reconegut com la seva mà dreta a l’AMB; ha reconegut que va anar al seu despatx a “recollir papers i instrumental que necessitava per poder signar a distància” tot i saber que havia donat positiu en Covid-19 segons el TotBarcelona.

Milà ha enviat una carta al portaveu del PP, Miguel Jurado a l’ens metropolità per validar els fets i on confessa que anar al seu despatx va ser “desencertat” i ha demanat “disculpes”.

El PP, que havia demanat la dimissió o el cessament de Milà, reclama ara que se li obri un expedient disciplinari per haver reconegut els fets. “Es tracta d’una greu irresponsabilitat, ja que, per molt que ho justifiqui, va posar en perill altres persones”, ha dit Jurado. “Si s’hagués tractat d’un càrrec del PP, segur que les crítiques haurien sigut constants, però quan es tracta d’un càrrec de determinats partits, sembla que val tot”.