Divendres, 7 d'agost de 2020 - Edició 743
La República

Sturgeon es desmarca de tota proposta del Govern britànic per abandonar en breu el confinament

‘Queda’t a casa i salva vides’ segueix sent el clar missatge que vull comunicar a Escòcia

Avatar
Agències 10/05/2020

La primera ministra d’Escòcia, Nicola Sturgeon, ha avisat aquest diumenge que es desvincularà de qualsevol proposta per abandonar el confinament com a mesura de restricció contra el coronavirus que el Govern britànic anunciarà en breu, tal com ha anticipat ‘The Telegraph’.

L’edició dominical del diari britànic obre amb el que podria tractar-se del nou missatge que el primer ministre britànic, Boris Johnson, transmetria a la població en el seu esperat discurs d’aquesta tarda: “Romaneu alerta. Controleu el virus. Salveu vides”, un eslògan que no esmenta a cap moment la quarentena domiciliària.

Sturgeon ha contestat a la portada a les xarxes socials. “És la primera vegada que veig el nou eslògan del primer ministre. Per descomptat que li correspon a ell decidir el que és més apropiat per a Anglaterra, però en aquest punt crític en el qual estem, ‘Queda’t a casa i salva vides’ segueix sent el clar missatge que vull comunicar a Escòcia en aquest moment”, ha fet saber en el seu compte de Twitter.

“QUEDA’T A CASA”, ha reiterat en majúscules. “PROTEGEIX EL SISTEMA SANITARI. SALVA VIDES”.

Un total de 1.847 persones han mort a causa del coronavirus a Escòcia, on es té constància de 13.305 casos, segons el balanç del Govern escocès actualitzat al dissabte.

Relacionats