Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Illa publicita que li posen el vaccí davant dels dubtes sobre si ja s’havia vaccinat abans

Va ser l’únic candidat que es va negar a fer-se la prova d’antígens abans d’entrar al debat electoral de TV3

Avatar
Agències 19/05/2021
L'exministre de Sanitat, Salvador Illa, ha rebut aquest dimecres la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus a les instal·lacions de Fira de Barcelona.

Tothom recorda la polèmica per la negativa de Salvador Illa a fer-se la prova d’antígens abans d’entrar al debat de candidats de TV3. Va ser l’únic dels participants que no se la voler fer i això va generar tot tipus d’especulacions com que pretenia ocultar que ja s’havia vaccinat quan era ministre de Sanitat del govern espanyol. Ara el president del grup parlamentari del PSC que es convertirà en el cap de l’oposició ha publicitat que ha rebut aquest dimecres la primera dosi del vaccí contra el coronavirus a les instal·lacions de Fira de Barcelona.

En diversos tuits ha celebrat que “tot indica” que es podrà complir amb les previsions del Ministeri de Sanitat d’arribar a finals d’estiu amb el 70% de la població vacunada. “L’Iris i la Cristina han estat les professionals que m’han atès per administrar-me la primera dosi de la vacuna”, ha explicat Illa, que ha agraït a tot el personal sanitari i a la comunitat científica la seva tasca per vèncer el virus, que ha qualificat de titànica.