Diumenge, 17 d'octubre de 2021 - Edició 1179
La República

Els doctors Oriol Mitjà i Antoni Trilla fan callar als mitjans que deien que tenien un conflicte

Trilla ha assegurat que Mitjà “és un investigador clínic excel·lent” i que les discrepàncies són normals en una situació “on la incertesa és notable”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 19/05/2020

Si una cosa caracteritza als doctors i investigadors més importants durant la crisi del coronavirus, és que, per molt que hi hagi decisions amb les quals puguin no estar d’acord, sempre respectaran la meravellosa tasca que han dut a terme tots plegats. És evident que només faltaria que a sobre haguessin de barallar-se entre ells en un moment tan greu com aquests. De fet, Trilla ha publicat un breu article a La Vanguardia on desmenteix que puguin tenir cap conflicte amb Oriol Mitjà, i realça que és un “investigador clínic excel·lent”. Sobre unes suposades discrepàncies en punts de vista científics, Trilla assegura que és normal en una situació “on la incertesa és notable”. “Així és la ciència i així ha de continuar sent”.

Poc ha trigat Oriol Mitjà a mostrar-se totalment d’acord amb Trilla, i li agraeix el suport en moments difícils citant una frase del seu article en un tuit: