Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Dr. Mitjà demana que no fem àpats de Nadal

|

- Publicitat -

Tornen a prendre la paraula els doctors i epidemiòlegs més prestigiosos al voltant de la pandèmia i, cada un amb les seves paraules, més didàctics, més vehements, estan d’acord en el mateix: l’actual ona va cap amunt i serà profunda.

Dr. CLOTET
Ahir al vespre, al FAQS, el Dr, Bonaventura Clotet deia que “són faves comptades” i que l’actual onada de la malaltia va creixent exponencialment, “com ja està passant en molts països d’Europa”.

Publicitat

Dr. MITJÀ
En un tuit molt elaborat i didàctic el Dr. Mitjà, sempre molt explícit, demana directament que cancel·lem els àpats de Nadal:

DR. PADRÓS
Si ahir ja exposàvem que el Dr. TRILLA no veuria malament que els alumnes no tornéssin a l’escola el 10 de gener, el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha anat una mica més enllà i ha demanat que s’avancin les vacances escolars per facilitar els aïllaments familiars i que hi hagi menys pressió sobre els CAP, el que vol dir deixar de fer els actes de fi de trimestre. En un fil de piulades a Twitter, ha demanat al Govern “màxima responsabilitat i que actuï en conseqüències atenent les seves competències”. En concret, ha apostat per restringir els aforaments en centres comercials i comerços, insistir a evitar celebracions i aglomeracions, i tornar a la mascareta obligatòria al carrer i quan no es consumeixi. En nom del col·legi ha reclamat també major implicació als ajuntaments i facilitar l’obtenció de certificats covid i la seva deguda aplicació.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut