Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Disneyland serà un centre de vacunació a gran escala

Les autoritats californianes han agraït la col·laboració del parc d’atraccions per posar-se a disposició de la lluita contra la covid-19

Avatar
Agències 12/01/2021
Una imatge d'una de les atraccions de Disneyland.

Les autoritats dels Estats Units han anunciat que el parc d’atraccions Disneyland, situat a l’estat de Califòrnia, es convertirà en un centre de vacunació contra el coronavirus, després que les instal·lacions tanquessin al març a causa de la pandèmia.

El Govern del comtat d’Orange ha assenyalat que el parc d’atraccions serà el primer punt a gran escala d’immunització i ha agraït el paper de Disneyland “per fer front a una tasca monumental en el procés de distribució de vacunes”.

Aquests grans centres de vacunació es coneixeran com ‘súper POD’ i tindran la capacitat de vaccinar milers de persones al dia, fet que les autoritats defensen com un increment de l’eficiència del procés.

“M’enorgulleix que Disneyland i la ciutat d’Anaheim siguin el primer ‘súper POD’ al comtat d’Orange”, ha assenyalat el supervisor Doug Chafee. “Els residents del meu districte s’han vist molt afectats per la covid-19. Aquests ‘súper POD’ són clau per aturar el virus”, ha dit.

Els Estats Units, que aquests dies ha registrat màxims històrics de casos i defuncions, és el país més afectat per la pandèmia amb un total de 22.618.066 contagis i 376.280 morts, segons les dades de la Universitat Johns Hopkins.

Relacionats