Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Argimon: “Demà les neveres estaran buides i dilluns haurem administrat tots els vaccins disponibles”

|

- Publicitat -

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que Catalunya es quedarà sense reserves del vaccí contra la covid aquesta setmana i 10.000 persones no podran rebre la segona dosi en el termini de 21 dies. Tot i això, ho faran abans d’esgotar el màxim de 42. Catalunya ha rebut 217.000 vaccins, dels quals 200.000 estan administrats i 17.000 es posaran entre aquest dimecres i dijous al matí. Demà es farà la segona tramesa de la setmana, de 30.000 dosis, que s’administraran fins diumenge.

Publicitat

“Ja hem consumit tot l’estoc estratègic, demà les neveres estaran buides”, ha dit, a l’espera que dilluns arribi una nova remesa. Així, ha descartat canviar l’estratègia i començar a vacunar majors de 80. “No tenim vacunes”, ha dit.

 

Argimon, ha recordat que el protocol de vacunació tan sols contempla el “voluntariat continuat” en centres hospitalaris i també en geriàtrics. Argimon ha fet aquestes declaracions aquest dimecres després que aquest matí sortís a la llum que l’alcaldessa de Tossa de Mar (Selva), Imma Colom, s’hagués vacunat durant la campanya que es feia en el geriàtric del municipi. Colom justificava la vacunació per ser col·laboradora de la residència.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió