Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Zapatero: Joc del Pito,Pito!

En Jose Luis Rodríguez Zapatero, acaba de proclamar-hi com a ministre d’interior, a en Antonio Camacho Vizcaino i a Jose Blanco López, com a portaveu del Govern. El primer, va […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 11/07/2011

En Jose Luis Rodríguez Zapatero, acaba de proclamar-hi com a ministre d’interior, a en Antonio Camacho Vizcaino i a Jose Blanco López, com a portaveu del Govern.

El primer, va accedir-hi via oposició al Ministeri Fiscal en 1991, per realitzar-hi desprès funcions com a Fiscal del Tribunal Superior de Justícia de València i Madrid. Al 2004, va ser-ne’n nomenat Secretari d’Estat de Seguretat del Ministeri de l’Interior, fins avui.

El segon, el més destacable es que va entrar-hi a les joventuts socialistes al 1978, i ha anat pujant dins del partit. El seu nivell acadèmic es inexistent, com en la majoria dels tubercles socialistes del partit.

La mort subite, de l’actual president i del seu substitut es evident, però s’ha de fer, encara que sigui de cara a la galeria.

En Camacho, es prou adient per la curta tasca que haurà de afrontar-hi, i tanmateix en Blanco representara el millor vodevil, que podrem gaudir-hi en aquests últims mesos.

Sort, que n’hi han alguns que diuen que disposarien del govern dels millors, mentre uns altres solament tenen que jugar al Pito,Pito!