Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Ventiladorgate

Ha estat el Periódico, però podria haver estat la Vanguardia, TV3 o qualsevol altra mitjà de comunicació català, doncs si exceptuem alguns diaris digitals o alguna emissora local, res s’escapa […]

Rival Petit
Rival Petit 29/09/2009
Ha estat el Periódico, però podria haver estat la Vanguardia, TV3 o qualsevol altra mitjà de comunicació català, doncs si exceptuem alguns diaris digitals o alguna emissora local, res s’escapa al control de la sociovergència. I la sociovergència ha dit que prou!, i que ja era el moment de posar en marxa el ventilador. Ventilador que ha de començar a escampar la merda suficient i necessària per afrontar amb èxit les eleccions presidencials on els sandronunyistes i similars puguin reconduir el Barça cap a la senda de la covarda i vergonyant submissió d’èpoques ja feliçment superades com les del quicir Nunyes, el Kaspart sanjat-y-punto, el donpiso Fernándes o el Reyna por-un-dia.

El detonant el podríem situar durant al cap de setmana de la Diada on el president Laporta havia tingut l’atreviment d’encapçalar una manifestació independentista darrera una pancarta que reivindicava un estat propi per a la nostra nació. I no només això, sinó que amb tota naturalitat i de manera desacomplexada no tenia inconvenient en admetre que participava de la forma de pensar del lider de Reagrupament, el doctor Carretero, i en ser preguntat sobre la consulta per la independència declarava que si visqués a Arenys de Munt aniria a votar i diria que sí. Molt fort! Massa! Molt més del que era digerible pels sociovergents. I això no es podia permitir. Calia prendre mesures.

Curiosament però, el tret de sortida seria a Santander on el Barça hi disputava la quarta jornada de lliga. L’ex empleat de banca i primer repartidor d’anxoves del regne de Cantàbria, Miguel Angel Revilla (res a veure amb els famosos xoriços), es mostrava molt crític amb el president Laporta tot etzibant-li un “has perdido el norte” i en Laporta li contestava “España está machacando Catalunya”. Les posteriors declaracions del president cántabre generaven quantitat d’hilarants titulars a tota la premsa brunètica. Mitja dotzena d’exemples:

“No me siento con terroristas ni con los que defienden la ruptura de España”  (El Comercio Digital)
“Laporta se quedará sin las anchoas de Revilla”  (Soitu.es)
“Revilla se niega a compartir mesa i mantel con Laporta”  (el Mundo)
“Revilla denuncia “la deriva radical” de Laporta”  (Europa Press)
“Vetan a Laporta como embajador del puro”  (As)
“Laporta es un radical separatista”  (Europa Press)

Als carronyaires del Larguero els va faltar temps per convidar al pintoresc personatge i van continuar rajant del president del Barça: “Laporta hace un grandísimo daño a su equipo”, recriminant su “deriva política radical en favor de la independencia de Cataluña”, i “que se postule en contra de España, que diga que no es español, que pida la independencia de Cataluña, que encabece manifestaciones que sabe que son ilegales”, i assegurant que “está haciendo un flaco servicio a su equipo, porque es más que un club catalán”  El director del Larguero es veu que encara no en tenia prou i va aprofitar el matí del dia següent, al programa del Carles/Carlos Francino, per seguir carregant contra el president del Barça. No us perdeu l’audició d’aquest extraordinari document sonor. Només són 1 minut i 14 segons però més que suficients per constatar el cinisme i la hipocresia del josierra de la morena. (document gentilesa del nostre redactor en cap, Popota, que és qui ens ha facilitat la troballa)
 

Cliqueu aquí per escoltar i valorar el grau de cinisme del director del Larguero.
I pel que fa a l’estricte episodi ventiladorgate, no s’ha pogut acreditar si els intrèpids i sagaços investigadors del diari dels Nadal Brothers sociovergència pura i dura– han contractat els serveis de l’agent Mortadelo, si s’han limitat a fer un ús maliciós del off the record o si han utilitzat una filtració interessada. Del que no hi ha dubte és de que aital capteniment és mereixedor, com a mínim, de la Creu de Sant Jordi que probablement quedi lliure quan es tanqui l’afer Millet. No es descarta, tampoc, una seqüela catalana de la gran pel·lícula “Todos los hombres del presidente”, a major glòria i honor dels precursors Bernstein i Woodward. Al bloc latrappola trobem l’interessant post dinosauris i espies que tracta del parcial tractament de l’afer a can Cuní.

Aquesta setmana també serà recordada per la campana de les filles del ZP a les primeres classes del nou curs acadèmic i per la pujada d’impostos. Pujada d’impostos en clara contradicció amb l’ortodòxia socialista i que deixa un altre cop al marge de la fiscalitat les grans fortunes d’aquests país, mantenint els seus particulars paradisos fiscals (SICAV) al marge d’hisenda i suportant un espectacular tipus de gravamen del 1% a l’ impost sobre societats.

Feina fuig, mandra no em deixis, com diuen al meu poble. Així doncs, ho deixem aquí. I pel que fa a la portada de la setmana, hem optat per seleccionar la única portada en positiu que hem trobat entremig de tanta portada dedicada al ventiladorgate. Portada protagonitzada per -qui sinó- en Pep Guardiola.

In Pep we trust!

Signat: Urdin-Gorria

PortadaMD3