Diumenge, 9 d'agost de 2020 - Edició 745
La República

Unitat, respecte, cohesió social i coherència política

El Sr. Quico Homs no disposa de prou credibilitat per donar lliçons d'independentisme a ningú. El Sr. Quico Homs hauria de ser més modest i més caut i, en conseqüència, […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 16/05/2016

El Sr. Quico Homs no disposa de prou credibilitat per donar lliçons d'independentisme a ningú. El Sr. Quico Homs hauria de ser més modest i més caut i, en conseqüència, copsar que no està legitimat per donar certes lliçons a d'altres, quan a casa seva, a CDC, té un important  sector que no s'acaba de creure això del procés, la sobirania i la independència (i sent molta nostàlgia del “peix  al cove”).

De fet, les lliçons d’independentisme  que  fa,  als quatre  vents,  el Sr. Quico Homs només  es poden  interpretar com una “fugida  endavant”  davant de la divisió política  del seu partit. Al meu entendre, actualment  CDC  passa per un moment delicat, de cert intent de superar el pujolisme; però la realitat  és que es troba profundament  fraccionada. És a dir, pateix  una  doble  divisió; tant en l’eix  nacional com en l’eix  social. Ara el que ens cal a Catalunya és  unitat catalana, cohesió  social i coherència  política, tot  respectant la ideologia de cadascú.

Relacionats