Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Una dimissió exemplar

En aquests  moments  ERC, amb la  modèlica i exemplar dimissió  d'en Pep Carrapiço,  exsecretari d'organització d'ERC,  ha donat un exemple  d'honradesa i honestedat a tota la nació catalana. De fet, […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 24/02/2013

En aquests  moments  ERC, amb la  modèlica i exemplar dimissió  d'en Pep Carrapiço,  exsecretari d'organització d'ERC,  ha donat un exemple  d'honradesa i honestedat a tota la nació catalana. De fet, en Pep Carrapiço no està ni imputat, només ha d'anar a declarar al Jutjat  . Aquí només  hi ha una solució:  transparència total dels partits ( fer com la dona del Cèsar, és a dir, ser honest i  semblar-ho) per tal de poder restaurar de  debò la credibilitat  ciutadana, ara  perduda,  i, sobretot, articular de debò un  control estricte  – d'això se'n parla poc  –  dels lobbies  plutocràtics insensibles i, a voltes, criminals, que són els grans corruptors dels polítics i  els  grans explotadors, com els explotadors d'esclaus, del poble  treballador  català  i sobirà .

Repeteixo, la dimissió  d'en Pep Carrapiço d'ERC, és, hauria de ser un exemple a seguir per tots els  partits  polítics,sobretot  els que  han governat de debò, els quals haurien de fer públiques les ajudes que  reben d'aquests immorals  lobbies   insensibles i criminals .