Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Talps a Convergència

No els indignen les declaracions que ha proferit avui el ministre de justícia, Rafael Catalá? El subjecte ha dit que “És hora que la societat catalana s'incorpori a la recuperació nacional […]

El Dietari del Procés 29/04/2015

No els indignen les declaracions que ha proferit avui el ministre de justícia, Rafael Catalá? El subjecte ha dit que “És hora que la societat catalana s'incorpori a la recuperació nacional liderant una nova etapa de prosperitat. Això és el que els espanyols esperen de Catalunya i el que els catalans esperen d'ells mateixos”. És difícil dir-ho més clar: espavileu, que aquí seguim tenint força comunitats per seguir alletant.
 

Si no fos per la dèria, la deriva, la locura o el órdago independentista de Mas, de ben segur que Unió ja hauria corregut a trobar-se amb el ministre o el govern espanyol per negociar l'alçada a la que haurien de quedar els pantalons. Mentrestant, ara que els fantasmes surten a passejar pels nostres pobles -com fan per tradició una vegada cada quatre anys-, Duran i Lleida i Sánchez-Llibre, el sector Puente Aéreo d'Unió, segueixen criticant el president Mas a les seves esquenes a través del patetisme d'amagar-se rere els tuits de Construïm. Jo torno a dir que me'n faig creus de com pot ser possible que els màxims dirigents d'un partit en crein un altre i hi juguin, i en el partit d'origen no passi res ni ningú alci la veu.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí