Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Reagrupament: i ara què?

M’he assabentat de la notícia per TV3 i al mateix moment he rebut trucades i sobretot molts emails i missatges al Facebook. La primera pregunta és què ha passat, i […]

Salvador Garcia
Salvador Garcia 31/01/2010

M’he assabentat de la notícia per TV3 i al mateix moment he rebut trucades i sobretot molts emails i missatges al Facebook. La primera pregunta és què ha passat, i la segona i més important: “i ara què?”.

De la primera pregunta vaig tenint informació poc a poc, i respecte la segona no ho sé, la veritat. El que tinc clar és que el líder és el Joan, perquè així ho vam votar tots els associats, i que sense ell no hi ha projecte. I que a tot arreu cal algú que mani, que prengui decisions, que l’encerti i que s’equivoqui i que en conseqüència, quan arribi el moment, se’l renovi o se’l substitueixi. I que si hi ha un enfrontament de 14 a 4, si pot ser no plega ningú, però en tot cas pleguen els 4, no els 14. I que no pot ser, que hem de poder votar independència i regeneració democràtica a les properes eleccions, que molts han (hem) dedicat molt temps, esforç i il·lusions a crear i tirar endavant aquest projecte, i que no pot que tot plegat se’n vagi a norris.

En fi, necessito temps pensar-hi. I quan ho faci us respondré a tots, no és que no us vulgui dir res, és que no tinc respostes, o les que tinc no m’agraden o encara no me les crec.

P.D. Tot plegat ha de ser redreçable. En tot cas, la solució passa pel 14-4, no sobra ningú, però segur que no sobren 14. Però el mal ja està fet, o no (un apunt optimista, amb poc convenciment, això sí), potser hi ha un precedent internacional: Suresnes

P.D. Cansat, esgotat, i de molt mala llet