Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Quin despropòsit!

|

- Publicitat -

El 9 de desembre de 1931 es va aprovar la Constitució espanyola després de la proclamació de la Segona República, un cop guanyades les eleccions generals del 1931.

Publicitat

El tribunal constitucional no ho recorda això? Què significa una constitució del 78 amb un “pegote” com la figura del rei? No recordem que Espanya era una república abans de la dictadura? Què hi pinta el rei en la transició? A aquest senyor no li fa vergonya treure la legimitimat de la república aprovada per tot el poble democràticament?

I ara vol el poder judicial donar lliçons d’un rigor davant una constitució que fou una farsa i ara és un insult a la democràcia i a la república? Fins que les coses no tornin a lloc… tot serà ilegítim, així que els mateixos que diuen representar la llei, els considero ilegítims i mentiders. Són hereus legítims del franquisme, que a més no ha estat ni castigat ni jutjat… Si tots els morts de la guerra civil aixequessin el cap, veurien que les seves morts no han servit per a res… ÉS INMMORAL !

Que es quedin l’estatut català per a ells, que se’l confitin… Nosaltres no volem ni rebaixes ni retalls, ni condicions ni submissions…

CATALUNYA INDEPENDENT, LLIURE I AVANTGUARDISTA, sense la lacra franquista… que encara mou els fils del què anomen ESPANYA.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió