Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Que escoltin la nostra veu

Com molts sabeu, el proper dia 9-J n’hi ha convocada una manifestació envers la independència de catalunya. Estem en una època fosca i dura per les retallades socials i els […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 14/06/2011

Com molts sabeu, el proper dia 9-J n’hi ha convocada una manifestació envers la independència de catalunya. Estem en una època fosca i dura per les retallades socials i els atacs tant a la llengua com a la nostra identitat, molt més enllà que la pròpia sentencia del tribunal constitucional contra l’estatut.

El PP no es l’únic enemic. El PSOE esta encara enganxat com una paparra al poder, tampoc s’ha atrevit a pronunciar-se’n sobre aquest fet, que n’és a boca de tothom que comparteixen el mateix full de ruta.

Tenim el dret a patalejar, però si 1,500,000 de persones varen omplir-hi del tot el centre de la nostra capital de país i res va canviar, que penseu que faran unes 20,000?

O omplim Barcelona amb més de 3,000,000 de persones, o no cal cremar-hi més energies d’un poble castigat i enfonsat.

Una altra derrota pot fer perdre’n més independentistes o desencisats de espanya. Aixi que hem de sortir al carrer per defensar-hi la nostre nació, com si fos l’última vegada, tots plegats amb rabia democràtica continguda.

Sinó fos aixi, haurem de prendre’n mesures dràstiques i pensar-hi en poder acabar a la presó pels nostres ideals, si volem sobreviure com a poble sobirà.