Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

PRESENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ MONA A VALÈNCIA, ORGANITZADA PER INICIATIVA ANIMALISTA.

Des d’Iniciativa Animalista volem convidar-vos a l’acte de presentació de la Fundació Mona a València. Es tracta d’un Centre de Recuperació de Primats que han estat maltractats, privats de llibertat […]

Iniciativa Animalista
Iniciativa Animalista 17/11/2011

Des d’Iniciativa Animalista volem convidar-vos a l’acte de presentació de la Fundació Mona a València. Es tracta d’un Centre de Recuperació de Primats que han estat maltractats, privats de llibertat i explotats per a espectacles, publicitat o per particulars.
 
Iniciativa Animalista amb la nostra voluntat de sumar sinèrgies i esforços en el mon de defensa dels drets de tots els animals, hem establert contacte amb aquesta Fundació per a que tots i totes pugem conèixer com d’important és la tasca que realitzen.
 
La presentació tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 18 h. al Octubre Centre de Cultura Contemporània C/ San Ferran nº 12 de València.
 
 
Al mateix temps volem aprofitar l’ocasió per informar-vos que anem a engegar a València la campanya de recollida i reciclatge de mòbils usats que des de fa temps està portant endavant la Fundació Mona. Tots i totes tenim mòbils oblidats als calaixos que es poden transformar en una ajuda per als primats de Mona, ja que cada mòbil reciclat serà canviat per un donatiu. I no només això, d’aquesta manera estareu fent una acció que tindrà una repercussió encara més gran. Estareu ajudant a la reutilització del coltan, un aliatge que es fa servir en les bateries dels mòbils i altres electrodomèstics, que s’obté de les explotacions mineres de les zones on viuen els goril·les de muntanya. En els últims anys, l’augment de la demanda de coltan ha produït una reducció dràstica de l’hàbitat d’aquests primats en greu perill d’extinció.
 
 
Per això, si voleu col·laborar podeu posar-se en contacte amb Iniciativa Animalista  info@niciativaanimalista.cat
O podeu retallar l’etiqueta de baix per a enviar el mòbil directament a Fonebank, sense despeses. L’ apegues en un sobre o caixa i la diposites en una bústia o en una oficina de correus. Teniu tota la informació en www.fundaciomona.org
 

 
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i vos esperem el 25 de novembre.