Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Preguntes diàfanes i recomanació

Per auè tot és tan, brutalment, car i els poders fàctics en fan creure el contrari?  Per què els salaris i les pensions dels catalans tenen tan poc poder adquisitiu […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 05/06/2018

Per auè tot és tan, brutalment, car i els poders fàctics en fan creure el contrari? 

Per què els salaris i les pensions dels catalans tenen tan poc poder adquisitiu ?

Per què costa tan, és tan  complicat  que  les  justes i democràtiques  i reivindicacions  dels catalans  siguin  enteses  a les institucions europees  i, particularment, a la Comissió  Europea ?

A banda d’aquestes  tres preguntes  tan  palmàries us  voldria  fer  una recomanació senzilla, cívica i a molt bon  preu. Us recomano a tots que compreu bosses d’escombraries grogues. Jo les he trobat al Caprabo,. Us proposo de fer un llaç  i posar-les, enganxar-les  a tots els balcons i finestres de Catalunya.  Endavant catalans. La primavera Catalana ha estat  interessant; ara cal afrontar un estiu  més agosarat,  amb prospecte informatius de cata a informar el   turisme, com a mínim en 4 llengües Entre tots ho hem de fer tot. I la tardor  serà com a mínim  calenta. Recordeu les paraules de l expresident demòcrata nordamericà  Bill Clinton  “the future will be catalan  or Taliban ”  el futur serà català o talibà. FEU  MOLTA DIFUSIÓ D AQUEST  ARTICLE I, SI PODEU,  EL TRADUIU  AL MÀXIM NOMBRE POSSIBLE  DE LLENGÜES  QUE ACTUALMENT ES PARLEN  A CATALUNYA .