Dijous, 4 de juny de 2020 - Edició 679
La República

La portada de la revista ELLE, la clau de debat dels ultims dies

Hola amics! Bé el fet que ara vull comentar i a l’ hora compartir la meva opinió amb tots vosaltres eta relacionat amb la moda i les models. Us estic […]

Manel Ferrer
Manel Ferrer 11/04/2010

Hola amics!
Bé el fet que ara vull comentar i a l’ hora compartir la meva opinió amb tots vosaltres eta relacionat amb la moda i les models.
Us estic parlant sobre la portada de la revista “ELLE”, en la cual hi surt la model “Tara Lynn”,ells es una model francesa i fins fa uns quants dies coneguda per les seves “curbes”, dic curbes entre cometes per dir-li d’ alguna manera, ja que les “curbes”les estem acostumats a veure-les als cosos de qualsevol dona i de qualsevol país i nacionalitat, o no?
M’ he reservat la meva opinió durant uns dies, no perquè no hagi tingut temps d’ escriure al bloc, sinó perquè he preferit esperar a veure i escoltar algunes de les opinions de la gent de la televisió,la ràdio i la premsa.
No obstant aixo, he de dir que he quedat força sorprès amb les opinions sobre el tema, una de les que em va sobtar mes va ser la de “Hi han models que son perfectes amb les talles de les models, perquè no son elles les que fan les portades?”, quan vaig escoltar aquesta declaració en un programa de televisió, vaig sentir-me una mica desplaçat amb la realitat dels mitjans de comunicació, ja que moltes vegades volem fer creure coses que no son i que aixo moltes vegades fa que els problemes de la població s’ agreugin de manera espectacular…
Sense anar mes lluny, si totes les portades de les revistes hi sortissin dones amb cosos moderats i no perfectes, disminuirien els cassos d’ anorèxia entre les noies adolescents, amb l’ objectiu de ser models? Jo crec que disminuirien.
Si l’ objectiu de la revista “ELLE”es aquesta que jo he exposat, em sembla genial i una molt bona iniciativa, però si per el contrari fos una estratègia de marketing (que crec que es el que es), ho trobaria un fet fora de lloc i poc admirable.
La prova la veurem de la següent manera, si la revista “ELLE” segueix treien aquest tipus de revistes aniran pel bon camí, però si per el contrari no ho fan, aniran per el altre camí…
Ja veurem com acaba tot…

Relacionats