Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Perquè les propostes de les acampades son idèntiques?

La votació de l’autodeterminació ajornada dia si i dia també, no s’inclourà, diguin el que diguin els resultats, tot esta dat i beneit! Quina por fa l’apartat 7 dels indignats […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 01/06/2011

La votació de l’autodeterminació ajornada dia si i dia també, no s’inclourà, diguin el que diguin els resultats, tot esta dat i beneit!

Quina por fa l’apartat 7 dels indignats de les acampades:

Referéndums obligatorios y vinculantes para las cuestiones de gran calado que modifican las condiciones de vida de los ciudadanos.(Aixi podria participar-hi espanya en un vinculant a catalunya)

Referéndums obligatorios para toda introducción de medidas dictadas desde la Unión Europea.(Si europa accedeix a Catalunya Estat, permetria revocar-la pels espanyols)

Però encara hi han catalans que no ho contemplen i això si que hem sorprèn. Tenim que treure la vena espanyola imposada dels seus ulls i que ells mateixos ho vegin.

Com alguna vegada dic, es l’hora de escollir entre la pastilla vermella o verda. (Matrix)

Despertar o estar-hi en el sistema…

Es l’estigma català per excel.lencia, la ferum del 1714 impregnada a l’ADN per por a la derrota

El camí s’esta fent i el PP ens ajudara a despertar-hi consciencies, però es ben trist que els catalans tinguem que esperar-hi la reacció cavernaria, per despertar els nostres compatriotes.

Ara es planten a una plaça i fan assemblees amb l’enemic com a comparsa de la festa.

Jo no vull una reacció  – revolució – violenta i mai ho voldré, però, una consciencia de pàtria per part de l’orgull dels meus compatriotes, si.

El proper dia 9 a la manifestació – que no serà com la dels 1,5M -, no servira per a res, mentre tinguem uns 20.000 espanyols dins la plaça fent-hi volar coloms…