Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Per acabar dient el mateix, anem-hi junts

Aquesta és la lògica que ha expressat el president de la Generalitat, Artur Mas, avui divendres a Sitges. Mas ha insistit en la candidatura unitària que sembla que properament també […]

El Dietari del Procés
El Dietari del Procés 28/11/2014

Aquesta és la lògica que ha expressat el president de la Generalitat, Artur Mas, avui divendres a Sitges. Mas ha insistit en la candidatura unitària que sembla que properament també subscriurà l’ANC, malgrat aquest matí a Catalunya Ràdio també s’obria a negociar el punt comú i les llistes separades. Espanya tremola davant la possibilitat que els partits acordin ni que sigui la unitat d’acció. Soraya Sáenz de Santamaría intentava amenaçar aquest migdia davant la premsa dient que Mas haurà de respondre a les conseqüències dels seus actes. Soraya també s'ha atrevit a dir que Madrid fa tres anys que fa propostes, i que és Mas el culpable que no hi hagi acords. El propi president català ha reconegut que segurament Madrid intentarà jugar la carta de la seva inhabilitació per a què no es pugui tornar a presentar.
 

Però mentre això no passa, la societat segueix el seu camí. El jutge Santiago Vidal va anunciar ahir al .Cat d’Ariadna Oltra que el 7 de gener presentarà l’esborrany de Constitució Catalana en el que ell i uns quants magistrats més han estat treballant en principi com a divertimento. Per altra banda, Duran i Lleida, segons informa el Diari ARA, ja s’hauria donat d’alta a l’il·lustre Col·legi d’Advocats aquesta setmana. Prepara la retirada definitiva després del seu fracàs com un dels capitans de la tercera via? Com és de gran la revolta interna a Unió en aquests moments? Què faran els quadres d'aquest partit davant la proposta d'Artur Mas? Si el 2014 havia de ser l’any, el 2015 promet emocions encara més fortes.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari 2014