Edició 2044

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 29 de febrer del 2024
Edició 2044

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 29 de febrer del 2024

Obrir la porta

|

- Publicitat -

Enganyats estan aquells que amb els ulls tancats es repeteixen que l’independentisme tanca, que el separatisme es mira el melic o que la secessió empobreix l’economia i la cultura d’un país com el nostre.

Ridículs són  aquells que per por a un possible boicot als nostres productes abaixen el cap, congelen la mirada i reconeixen el passaport espanyol com el seu.  Llegir ens farà grans i ens obrirà les mires. Llegir encara més ens farà romàntics i valents per ser el que volem i per a construir el que somniem, el que van anhelar els nostres pares i no van saber lluitar.

Publicitat

Independentistes catalans som els que volem existir al món sense renunciar a res. Sabem que per a construir la casa s’ha de començar pels fonaments, i potenciant els  productes, empreses i  institucions catalanes només estem donant el primer pas.

Avui la porta segueix tancada i Catalunya és només un territori que no encaixa en un Estat inviable. Demà però,  podem obrir la porta i tirar pel dret. Serà d’aquesta manera quan tindrem la possibilitat de ser competitius al món que desafortunadament només ens veurà quan existim com a Estat.

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut