Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Mataró 22-M Reloaded, Ja!

Jo, fa anys que dic que s’hauria d’aconseguir que les CUP, es treguin la vena que porten els ulls, per poder-hi assolir un front català potent als municipis. No ho […]

Ferran Latorre
Ferran Latorre 23/05/2011

Jo, fa anys que dic que s’hauria d’aconseguir que les CUP, es treguin la vena que porten els ulls, per poder-hi assolir un front català potent als municipis.

No ho dic per el resultat de les eleccions, ja que han tret uns 2.498 vots a Mataró, per assolir el mateix regidor que ja en tenien al consistori.

La firma Junts Decidim ha assolit uns 1.768 vots en conjunt, deixant fora la formació.

En un anterior article, ja vaig expressar que un fet aixi succeiria i que preferia de tot cor que ERC, es fotes ell sol la gran plantofada i no arrossegue’s als meus companys de Rcat.

A les negociacions amb SI, no vaig estar-hi present, però els 428 vots aconseguits per SI Mataró, inclòs havent estat a la formació, tampoc hagués pogut entrar.

Junts Decidim i SI hauria tret 2.196 vots.

Si sumem Junts Decidim, SI i CUP, s’haguessin aconseguit 5.122 vots que hagués entrat amb força i s’hauria fet recular tant a ICV, com a l’espanyolista xenòfoba de PxC.

Recomano a tots a fer reflexionar als que han permès que això succeeixi, que no son res més que les CUP, agradi o no agradi.

Sempre han de estar-hi tots predisposats a sumar, fora de sigles, banderes, direcció o ideals, sinó mai s’hi farà res de profit.