Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

Maria de la Pau a les llistes del PP

Vaig conèixer a Maria de la Pau Janer fa uns anys en una edició dels premis d’octubre a València. Com a Valencià criat a Mallorca em va fer molta alegria […]

Antoni Abad i Ninet 23/04/2007

Vaig conèixer a Maria de la Pau Janer fa uns anys en una edició dels premis d’octubre a València. Com a Valencià criat a Mallorca em va fer molta alegria trobar-la. La impressió que em va causar és què és una d’aquestes persones que guanya amb el cara a cara, que mitjançant el seu parlar tranquil i pausat et convida a la conversació, una persona amb la que pots parlar de qualsevol tema de manera reflexiva i de forma constructiva. Els seus articles al diari Avui i qualque llibre m’han demostrat la seua vàlua professional en el camp de la novel·la i l’assaig. Per tant estic completament segur que farà un gran paper en qualsevol de les tasques que desenvolupa el Partit Popular, ja sigui la destrucció física del medi ambient en qualsevol lloc on manen, és digui Balears, País Valencià o Múrcia, sigui en la promoció de l’anticatalanisme a l’Estat Espanyol, en la fragmentació de la llengua catalana i la negació de possibilitar l’ús de la nostra llengua a les institucions europees, en la tasca de la institucionalització de la mentida és més complicada la seua participació, ja què sembla ser un camp reservat per a Acebes, en relació a la negació de drets a les parelles homosexuals i amb tot el què està relacionat amb la guerra d’Iraq tampoc la veig molt adient, si què crec en la seua aportació en l’argumentació del recurs presentat contra l’Estatut d’autonomia de Catalunya, qui millor que ella per a demostrar que a les Illes Balears, al País Valencià o al Principat de Catalunya el castellà està en perill i què som un grup de persones insolidàries que ens aprofitem de la pobre “Madre Patria”.

Maria de la Pau, faràs bé en fer servir el teu programa de IB3 per a promoure l’argumentari polític del Sr. Jiménez Losantos i defensar l’ús privatiu de la piscina del Sr. Pedro J. Ramirez.

Molta sort i molts d’èxits econòmics per a la teua carrera política.