Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

L’únic canvi possible

El Ministre de  l’Interior, Jorge  Fernández  Diaz,  hauria  actuat  com   Richard  Nixon l’any 1974 ?  Tot i que ja sabíem que Montesquieu  havia mort i que, en conseqüència,   la separació […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 23/06/2016

El Ministre de  l’Interior, Jorge  Fernández  Diaz,  hauria  actuat  com   Richard  Nixon l’any 1974 ?  Tot i que ja sabíem que Montesquieu  havia mort i que, en conseqüència,   la separació de poders a l’Estat  espanyol es podia posar en qüestió, encara cal  demanar-se. Ha esdevingut “un sol cos” el poder  executiu i el poder  judicial ? 

No hi ha dubte que només existeix una resposta possible a tanta brutícia, insidies, manipulació i  nepotisme de les clavegueres de l’Estat:  anar a votar massivament el  proper  26-J  per la força política que representa l’únic canvi possible. Quan la corrupció ha esdevingut el pitjor mal de la nostra societat . Quan  es demostra, més  que  mai,  que el model de democràcia espanyola -desprès de  més  40 de la mort del  dictador-  és de molt  baixa  qualitat  Quan el poble  sobirà té  fam de justícia i set de llibertat, l’electorat ha d’optar per reforçar la democràcia de debò. I això només serà possible votant massivament ERC  el proper  diumenge  26  de juny.  És  a dir, que a Catalunya guanyi, per damunt de tot, la llibertat  nacional,  la dignitat  i  la justícia social.

La gent de casa nostra comença a percebre  -desprès de constatar que  des de les  més altes institucions de l’Estat s’ha intentat destruir persones honestes, exclusivament, amb finalitats polítiques-  que  aquestes eleccions  del 26-J  són molt  importants: són quelcom més que unes  eleccions per elegir els nostres representats al Congrés dels Diputats i  al  Senat.

Relacionats