Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’estrategia perversa i maquiavèl•lica de l’Estat espanyol.

En els darrers temps l'Estat espanyol -la seva superestructura- ha activat una estratègia perversa, maquiavèl•lica i antidemocràtica contra el pacífic moviment sobiranista català en què la primera víctima han estat […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 03/10/2019

En els darrers temps l'Estat espanyol -la seva superestructura- ha activat una estratègia perversa, maquiavèl•lica i antidemocràtica contra el pacífic moviment sobiranista català en què la primera víctima han estat els CDR's. És tracta de crear un  fals relat segons el qual una part de l’independentisme seria violent, però  tindria vinculacions  amb el poder polític, per tal de poder justificar -sobretot de cara a Europa a la UE- que una part del moviment autodeterminista de Catalunya és terrorista i, d 'aquesta manera intentar inhabilitar el President Torra i tornar a demanar l’extradicció de l'expresident Puigdemont.

A més, es pretendria disposar de “carta blanca” per il.legalitzar partits, tancar la  TV3 i incrementar la repressió. Ara és important concienciar-se que tot això és una gran impostura política. Cal denunciar a Europa i al món civilitzat  que L'Estat espanyol  ha embogit i es troba completament  desbocat..