Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

DREAM TEAM de dones per la independència a l’ANC

“Escolta David, la independència no la faran els polítics, la farem nosaltres i ho farem ja! Ens presentem a les eleccions al Secretariat per proclamar la independència d'una vegada, anem […]

Da Victus
Da Victus 10/05/2016

“Escolta David, la independència no la faran els polítics, la farem nosaltres i ho farem ja! Ens presentem a les eleccions al Secretariat per proclamar la independència d'una vegada, anem a per totes!

No tinc cap mena de dubte, la Fina, l'Ariadna, la Pati i la Natàlia són garantia d'èxit, elles són el DREAM TEAM per la INDEPENDÈNCIA.

Quan les dones desitgen quelcom ho aconsegueixen més d'hora que tard. Elles ho tenen molt i molt clar. I tu, ja has decidit a qui votaràs? Penses que tothom que es presenta ho farà igual de bé? Penses que es millor votar a persones conegudes? Quan hagis de dipositar la teva confiança en algú recorda que Carme Forcadell i Muriel Casals eren unes autèntiques desconegudes, elles eren la gent normal com tu i jo, representaven el territori i la Catalunya real, elles són dones que ho han donat tot per la llibertat i la plenitud d'aquest poble. La Fina, l'Ariadna, la Pati i la Natàlia són l'autèntica pedrera de l'ANC.

Jo ja he decidit, votaré independència dels partits, independència de Catalunya, votaré per un futur millor, votaré per la Fina Mayol, l'Ariadna Benet, la Patricia Sarrias i la Natàlia Esteve. I tu, votaràs independència?