Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Catalunya?, la visió dels "altres"

Bé avui parlaré sobre politica, si se li pot dir aixi, com podran veure en el temps que porto teclejant per aquest blog mai m’ he volgut posar en politica, […]

Manel Ferrer
Manel Ferrer 09/12/2009
Bé avui parlaré sobre politica, si se li pot dir aixi, com podran veure en el temps que porto teclejant per aquest blog mai m’ he volgut posar en politica, pero avui s’ ho mereix.
El cas es que ahir al vespre vaig anar a dormir d’ hora perque portava un dia molt cansadet, ja que vaig estar a l’ altre punta de Catalunya i estava super cansat del viatge…
Bé doncs aquest matí he arribat al centre on estudio i la meva companya MC, li direm aixi per a no ofendre a segons… doncs m’ ha explicat que gracies al programa APM, que emeten a TV3 els dimarts als vespre (es a dir ahir), sortia en un tall de video a la senyora Curry Valenzuela (no s’ equivoquin, no es el Curry a la cazuela), y el senyor Federico Gimenez Losantos (que de santo en te poc), es dedicaven a deixar en evidència a la població Catalana en els diferents programes que sortien, per sort o per desgràcia a mi no s’ em resisteix cap video i he fet que m’ enviesin el tall de vidoe en que deien aixo, aqui us el deixo:
Bé doncs ells que s’ atreveixen a fer tot aixo, jo em canso i exlico unes cosetes d’ aquests fantàstic opinadors de coses que no els hi pertany:
1. Sou catalans? Si us sentiu catalans, pareu de dir tonteries, i si no us hi sentiu ni ho sou, tant us importa si Catalunya es una nació, un país, un estat? Vosaltres sou Espanyols no? doncs allà amb el vostre nuvol fantàstic!
2. Per al senyor Gimenez Losantos: Fixis vostè, creu logic crear una ràdio, il.legal i distribuir la freqüència a les diferents parts de Espanya (com a vosaltre sus agrada dir-ne), i aixi trepitjar les freqüències de altres emissores, verdaderament importants, i no creades per a no quedar-se en paro i continuar amb la pantomima del millor locutor?
3. I per a la Curry! Senyora Curry! Vostè que fa de presentadora d’ un programa de la televisió Madrilenya, podria fer el favor d’ estudiarse una mica millor les noticies, i aprendre d’ una vegada per totes a fer servir el gran i publicitari ordinador portatil Toshiba que pe r asort de tots ens dificulta veureli la cara a vostè de lo grna que es la pantalla?
Amb aiox vinc a dir que…
Cadascú a l’ ho seu!