Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

L’ANC es posa en òrbita

“Companyes, em presento a les eleccions al SN de l'ANC. Hem de tornar a liderar el procés!!!“. És la Pati en estat pur. Vaig conèixer la Pati quan vaig començar […]

Da Victus
Da Victus 09/05/2016

Companyes, em presento a les eleccions al SN de l'ANC. Hem de tornar a liderar el procés!!!“. És la Pati en estat pur.

Vaig conèixer la Pati quan vaig començar a col·laborar amb la territorial de Sant Martí. La Pati és una persona incombustible, amb una claredat d'idees que esborrona, capaç de discutir amb qualsevol fins que el fa veure que disposa dels millors arguments. És aquella mena de persones imprescindibles per tal que un grup tingui èxit, dit d'una altra manera, sinó la tens te l'has d'inventar o en cas contrari el grup no triomfa. La Pati és capaç d'aconseguir i coordinar tot allò necessari per tal que les activitats del grup vagin com la seda, tan se val que sigui un permís, un micro, un local o una batucada, vosaltres heu de pensar el QUÈ, i ella us dirà el QUAN. Però allò més preuat de la Pati es que és una persona molt imaginativa a l'hora de desbloquejar atzucacs, sempre troba la proposta diferent que permet avançar de manera consensuada i positiva.

Professionalment, la Pati és a la coordinadora dels 9 casals municipals de Gent Gran del Districte de Sant Martí gestionats per la cooperativa ENCÍS. Diplomada en Educació Social i Postgrau en Mediació per l’Universitat Ramon Llull. Benvolgut lector o lectora, la Pati està en contacte permanent amb les necessitats i anhels de les persones i les famílies, és a dir, de gent com tu i jo.

El seu compromís amb el país i la independència és total. La Pati ha contribuït activament:

– a les consultes del 10A a Barcelona Decideix.
– a Sant Martí per la Independència, a la territorial de l'ANC de Sant Martí.
– al grup de coordinació de la territorial de Sant Martí gestionant permisos, l'organització i la preparació d'actes, realitzant parades i festes, etc…
– a totes les campanyes i mobilitzacions de l'ANC i Òmnium (Gigaenquesta, Via catalana, V, Via lliure, coordinant grups de voluntaris, trams i el que ha estat necessari).
– i a generar un bon rollo imprescindible per tal que les idees s'obrin pas.

És membre actiu de la Plataforma per l’Educació Pública del Poblenou, i de diferents entitats i comissions de participació del Districte de Sant Martí, especialment a aquelles que tenen a veure en gent gran, educació, justícia social i equipaments del barri.

Ja per acabar, remarcar que des d'aquest mateix moment necessitarem de l'empenta, la independència, i el desig de llibertat de la Pati. Conec molt poca gent amb aquestes característiques. Ni l'ANC ni el moviment independentista ens podem permetre el luxe de no tenir en compte capacitats tan valuoses com les de la Pati.

Accediu al currículum de Patricia Sarrias fent clic aquí.