Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La seducció Duran

Soraya Sáenz ha comparegut aquest divendres per explicar la mateixa història que porta un any intentant vendre: el canvi de cicle econòmic, els brots verds i la millora substancial de […]

El Dietari del Procés
El Dietari del Procés 12/12/2014

Soraya Sáenz ha comparegut aquest divendres per explicar la mateixa història que porta un any intentant vendre: el canvi de cicle econòmic, els brots verds i la millora substancial de les arques… Mentrestant, el ministre Wert es disposa a arranjar la llei per tal que les curses de braus tornin a Catalunya, passant per sobre del nostre Parlament com ja és tradició. A Madrid també estan emocionats amb la famosa llei mordassa, amb la que pretenen retrocedir una mica més en el seu retorn al blanc i negre.
 

I a Catalunya, entre negociació i negociació, Duran llença un atac al conseller Homs en la seva remesa postal virtual de divendres. Duran critica que el portaveu del Govern deixi caure que el procés pot seguir sense necessitat d’esperar Duran. També torna a reivindicar que el Govern acabi la legislatura el 2016, i que el PSC contribueixi a fer-ho votant els pressupostos i no criticant-los. I així el vodevil convergent segueix harmònicament i amb sincronia l’estratègia per seduir ERC de cara a una llista conjunta, quan farà un mes de l'anunci de la querella contra el president Mas.

 
Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari 2014