Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Jornada 21: El Sadar esclafa Mourinho

HÉRCULES- BARÇA 0-3 Desena victòria consecutiva fora de casa del Barça de Guardiola, que perllonga la seva ratxa estratosfèrica per bé que hagi perdut aquell punt macabre a l’hora de […]

Rival Petit
Rival Petit 30/01/2011

HÉRCULES- BARÇA 0-3
Desena victòria consecutiva fora de casa del Barça de Guardiola, que perllonga la seva ratxa estratosfèrica per bé que hagi perdut aquell punt macabre a l’hora de triturar rivals que el va acompanyar fins fa algunes setmanes.

DEPORTIVO- SEVILLA 3-3
Partidàs a Riazor, on els de Lotina i els de Manzano van contravenir les normes de la lliga de les estrelles per oferir un partit emocionant amb gols, amb alternatives i amb estones de bon futbol que esperem no es repeteixi per tal de no seguir castigant el presitigi de la millor lliga del món obtingut amb partits igualats, pivots defensius i defenses fèrries.

MALLORCA- SPORTING 0-4
L’Sporting de Preciado segueix allunyant-se de la zona de descens contra un Mallorca que va afrontar el partit com un dirigent d’un sindicat espanyolista afronta una negociació per les pensions al crit de “Jubilació als 67, d’entrada, no”. Molt remarcable l’espectacular manera de cel·lebrar els gols dels visitants, incloent els suplents, i mèrit de l’entrenador sportinguista i rabiosament anti-madridista.

AT.MADRID- ATHLETIC 0-2
Nou ridícul del Pateti a casa, on uns lleons amb ajuda arbitral es van passejar deixant els matalassers més callats que Xavier Bosch fent un article a l’Ara sobre la trajectòria de Florentino i valorant la seva molt sucosa etapa catalana al costat del monàrquic i socio-vergent Miquel Roca o el protagonisme dels “Millors” en l’esmena Florentino que li ha de servir per trossejar Iberdrola. Els locals es preparen per liar-la al Camp Nou mentre els lleons es consoliden a la zona europea amb un aventatge de cinc punts cinc sobre el setè.

MÁLAGA- ZARAGOZA 1-2
És en fer cròniques de magnes aconteixements com aquest partit quan un pensa en la vida privilegiada del botifler republicà que fa les cròniques de la Champions del Rival Petit i que porta dos mesos gratant-se la cigala a dues mans. Pilota aturada, deliri a les grades, en una paraula: el dolor.

LEVANTE- GETAFE 2-0
Amb la mateixa facilitat amb què un govern convergent es deixa negociar a sobre pel govern més endeutat i desacreditat d’Occident el Getafe cau a Blavència perllongant una ratxa que esperem serveixi de guia al PSC de Montilla, Iceta i Zaragoza.

ESPAÑOL- VILA-REAL 0-1
Tot i els rumors que apuntaven a la possible alineació dels cadàvers incorruptes de Samaranch i Lara davant la política de vendes de l’Apañó, els pericos van poder reunir onze jugadors per jugar contra el Vila-Real, en el que va ser el més interessant del partit. Al final, poc a res per l’equip recolzat pels bons catalans.

ERREALA- ALMERÍA 2-0
Insolidària victòria de l’Erreala contra un necessitat Almería que deixa els bascos incrustats a la zona tranquila i els andalusos feliçment propers al Pou de la segona divisió.

OSASUNA- MADRID 1-0
Entre visques a la República, l’Osasuna de Camacho s’imposa per poc a res als galàctics de Llourinho. En una actuació presidida pel senyoriu i l’elegància consubstancials al Millor Equip de l’Univers, el Pilota d’Or 2011 va intentar fer callar els aficionats locals diversos cops enduent-se la mà als llavis mentre els seus companys passejaven pel Sadar. Com és habitual des que el portuguès va afirmar que es creixia en ambients difícils, la seva actuació va fregar la ratlla del ridícul per la banda de dins -ha perdut tots els partits contra el Barça, ha punxat els dos cops a Iruña i en les seves visites a Sevilla i Bilbo, i només ha donat la talla en els entrenaments contra el Pateti.-.

Els de Llourinho, que va poder cel·lebrar el debut de la jove promesa Soymuymayor, es queden a set punts del Barça de Guardiola, amb un enfrontament intern propi d’una assemblea unitària d’independentistes, diversos jugadors que passen olímpicament del que passi al camp i, això sí, l’objectiu de la Copa, una fita meritòria tenint en compte els 300 milions que porta gastats el president que mereixen tots els madridistes en la seva última vinguda a la Terra.