Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La bona feina a l’ANC te noms propis

Fa uns dies que l'Ariadna ens va comunicar a tot el grup que havia decidit tornar-se a presentar a les eleccions al SN de l'ANC. Vaig respirar alleugerit. Vaig treballar […]

Da Victus
Da Victus 09/05/2016

Fa uns dies que l'Ariadna ens va comunicar a tot el grup que havia decidit tornar-se a presentar a les eleccions al SN de l'ANC. Vaig respirar alleugerit.

Vaig treballar colze a colze amb l'Ariadna per tal d'embastir la Plataforma de Sant Martí pel Dret a Decidir. Vam aconseguir que ANC, Òmnium, Súmate i Procés Constituent impulsessin la plataforma. Us puc ben garantir que les negociacions per a la redacció del manifest van ser molt dures i al límit del trencament amb Procés Constituent. Afortunadament em vaig trobar l'Ariadna al costat per tal de tancar l'acord.

L'Ariadna és una persona independent, honesta i de principis, persistent, i amb les idees ben claretes. És incansable, sap escoltar per entendre i empatitzar tot i tenir diferències de plantejament. Sempre amb fidelitat a les idees pròpies, mai un retret per la discrepància, i sempre amb absoluta confiança en les possibilitats d'èxit tant del grup com del moviment independentista encapçalat per l'ANC.

Professionalment, l'Ariadna és consultora en desenvolupament sostenible i sostenibilitat empresarial, especialitzada en planificació estratègica, gestió de projectes i formació. Doctora en Biologia. Llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona. Màster en Medi Ambient i Desenvolupament per la Universitat de East Anglia. Si vols pots parlar amb ella en català, anglès, francès o castellà. Perdoneu però es que estic totalment aclaparat.

El seu compromís amb el país i la independència és màxim:
– ha treballat per l'ANC des de la seva creació.
– ha estat membre del Secretariat Nacional de l'ANC els dos darrers anys treballant de manera independent i sense lligams amb els partits polítics, és a dir, amb fidelitat als principis propis i donant-ho tot per aquells qui la van votar.
– ha treballat als estudis del Cercle Català de Negocis (CCN) que tots hem llegit i fet servir una i altra vegada.
– definició del pla de formació arreu del territori.
– impulsora de la sectorial de Dones per la Independència.
– col·laboradora i secretària de la Sectorial de Catalunya Exterior.
– responsable del grup de Formació del SN.
– membre de la Comissió de Sectorials.
– membre de la Comissió de Debats Constituents (Procés constituent).
– encarregada de preparar i gestionar les sessions de treball en grup que van tenir lloc al Consell Territorial, Sectorial i Exteriors (CTSE) el novembre de 2014 i de 2015.
– … impressionant!!

 

Penseu que ens podem permetre el luxe de no tenir en compte l'experiència d'un per fil com el de l'Ariadna? Sincerament penso que no.

Accediu al currículum a l'ANC de l'Ariadna Benet fent clic aquí.