Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023
Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023

Fins al final

|

- Publicitat -
Molts érem els que vèiem el president de la Generalitat i dubtàvem si acabaria fent el pas. Sabíem que extraoficialment era independentista, però el partit no parlava clar, volia, però no podia.
 
El president i candidat de CiU a les eleccions, Artur Mas, va sortir de l’armari i, poc a poc, s’està convertint en el nostre esportista, en l’atleta que ens representa. La societat civil li ha donat el relleu i ara és ell qui tiba tot el poble cap on vam assenyalar el passat 11 de setembre. 
 
Des de Sant Cugat del Vallès, Miravet, Vic, Manresa, Cardona, Cornellà, Berga, Tortosa… veiem com tot un poble s’encomana a un president que dia rere dia està escrivint la història del nostre país.  
 
Mas ha assegurat que està disposat a “fer el camí fins al final mentre tingui el poble al costat”, i és per això que és tan important no defallir i no perdre l’ambició i il·lusió que la majoria dels catalans hem estat demostrant fins ara. 
 
Cal fer costat al president, votant-lo o votant partits que obertament reconeguin que li donaran suport en aquest camí cap a la llibertat. Cal mirar endavant, amb il·lusió i amb un somriure callar la por. Ser ambiciosos i tenir sempre molt clar el que  ha dit el president Mas, “ningú podrà aturar la democràcia: ni els tribunals ni les constitucions”. 

Article Publicat a www.lluifeliu.com i al TOT Sant Cugat

Publicitat

Segueix-me a @llfeliu o al meu bloc personal: www.lluisfeliu.com

Publicitat

Més notícies

Opinió