Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023
Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023

Fàrmacs per a l’Estat propi

|

- Publicitat -

Reagrupament Independentista ha tret a la venda els seus propis medicaments per lluitar contra la “taurosi espanyolitzant”, la “paràlisi autonomista” o la “poliquitis lucrativa”. Es tracta d’un “medicament vitamínic” anomenat “Carreterina” amb el qual la formació vol endolcir les seves propostes de regeneració democràtica i facilitar el camí a la declaració unilateral d’independència.

Publicitat

La “Carreterina” és un simple pot de caramels vinculat a una pàgina web de caràcter lúdic i pedagògic. Amb indicacions i contraindicacions desenfadades, a la web es troba l’esbós del camí a la plenitud política, a la plena llibertat.

Aquests fàrmacs serviran per a que Catalunya ja no tingui més ministres al govern d’Espanya, i és que per aconseguir aquest fet es poden fer tres coses ben diferents. Anar a Madrid amb el cap baix i els pantalons ben avall, com hi va en Josep Antoni Duran i Lleida. Anar-hi motivat i convençut però demostrant que no pots desempallegar-te de la teva poca traça, com és el cas d’en Celestino Corbacho. O aplicant la tercera via, deixar de tenir ministres catalans al govern espanyol assolint la independència i decidint de veritat i des de casa.

El president de Reagrupament, Joan Carretero, deia l’altre dia en una conferència a Sant Cugat, que de moment “a Madrid només s’hi ha d’anar a dir que no”. Està clar que des del govern espanyol mai podrem decidir. Siguem conseqüents i si volem votar pressupostos, seleccions catalanes oficials, si volem parlar català a Europa, si volem gestionar les nostres coses, defensar els nostres interessos… només cal obrir els ulls i votar en clau catalana, votar independència.

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Més notícies

Opinió