Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

És a les nostres mans

Si us plau, ara no cal discutir si es podrà o no es podrà portar  a  terme la consulta del 9-N. Ara és  el moment  de  treballar fort a favor  […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 09/08/2014

Si us plau, ara no cal discutir si es podrà o no es podrà portar  a  terme la consulta del 9-N. Ara és  el moment  de  treballar fort a favor  d'un Onze de setembre cívic i massiu . L'imperialisme  espanyol  vol que tots ens quedem a casa i no fem res .Què ens posem a veure  Tele 5. Cal  fer una gran campanya a favor d'un Onze de Setembre històric i massiu. Cal de totes totes que tothom col•labori en la logística i que es puguin preparar el màxim d'autocars possibles per desplaçar-se a Barcelona. Cal que tothom prengui consciència que és a les nostres mans recuperar la nostra llibertat  nacional. Treballem, treballem  i treballem  a favor  d'un Onze de  Setembre que sigui la primera notícia  europea  i  mundial,  que tots els mitjans civilitzats  d'arreu d'Europa  i del Planeta  ens felicitin.

Fem possible que aquesta Diada sigui un autèntic exercici  del  dret a l’autodeterminació, el qual està per damunt de totes les constitucions i tribunals constitucionals  fets  per  aturar  la democràcia, la justícia social i els inalienables drets col•lectius  dels pobles.