Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Encara som a temps de transformar la realitat

Ens  anem  acostant a  la  data   clau  del  20-D. Es  va acabant  la campanya  electoral  i es nota  una  certa  manca  de mobilització general : Una   mena   d’apatia i cansament […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 16/12/2015

Ens  anem  acostant a  la  data   clau  del  20-D. Es  va acabant  la campanya  electoral  i es nota  una  certa  manca  de mobilització general : Una   mena   d’apatia i cansament de la gent envers la política. Crec que això no és bo. Ara és un moment  oportú  perquè  Catalunya és  mobilitzi  més  que mai  El procés d'alliberament nacional necessita  revitalitzar-se. Recuperar  la  força  i  la  il•lusió  col•lectiva. Al paí català  li fa  falta  un pas ferm i definitiu pas anar endavant. La  situació  és  d’emergència  social  i nacional.

De  fet, quan la “qüestió” de la política  resta  al  lliure  albir  d'una minoria professionalitzada vol dir  que no anem  bé . La política  és la  eina  més  útil  per  canviar  les  coses: per millorar el dia  a dia; ara  bé, això  s’ha de  fer  amb pulcritud  democràtica (cal bandejar, de totes  totes la corrupció) i participació  ciutadana. A hores  d’ara Catalunya té  moltes mancances  socials;  els problemes quotidians, (sanitat, trens, espoliació  etc.) no es resolen per  art  d'encantament. Ara i aquí, el proper 20-D, hem de votar massivament per Catalunya i per la justícia  social . Encara  som a temps de donar  una empenta final per transformar  la realitat injusta  i  fer un servei a  Catalunya.

Relacionats