Dimarts, 4 d'agost de 2020 - Edició 740
La República

El pitjor dels mons possibles

El món en què  vivim  actualment  a 2016 és el pitjor  dels mons possibles .A Catalunya  estem  pitjor que  a l’any  1939. Només tenen dret a viure  bé  una minoria  […]

Josep Maria Loste
Josep Maria Loste 07/08/2016

El món en què  vivim  actualment  a 2016 és el pitjor  dels mons possibles .A Catalunya  estem  pitjor que  a l’any  1939.

Només tenen dret a viure  bé  una minoria  de  plutòcrates i espanyolistes (neofranquistes) la resta mortificats o, el que és pitjor, la gran majoria de gent jove, menor de  35  anys,  no té  consciència  de res; només li interessen les  bestieses, la Televisió  tipus TELE 5  i els  infectes “pokemons”. Sense fer res, els reaccionaris  que ens  governen ho tenen  tot a  favor  seu  Els espanyolistes estan  blindats  per  la gràcia  de  Déu,  fan  servir  aquest  Déu (Espanya i el diner) per  anihilar la bona  gent catalana. Ens trobem  en la pitjor època de la història de la humanitat.

La única  solució digna és la  que va  proposar  Walter  Benjamin el  setembre de 1939 quan es veia assetjat  pels totalitarismes (nazi  i  franquista). La  bona  solució, real, és el  suïcidi  lúcid.

Relacionats