Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El Partit Demòcrata Europeu Català

El Partit Demòcrata Europeu Català és un partit polític demòcrata, catalanista, independentista, i republicà. Ens basem plenament en la democràcia interna. Qualsevol que s'apropa al Partit Demòcrata hi troba un […]

@Jordiqueralto
@Jordiqueralto 03/11/2016
El Partit Demòcrata Europeu Català és un partit polític demòcrata, catalanista, independentista, i republicà.

Ens basem plenament en la democràcia interna. Qualsevol que s'apropa al Partit Demòcrata hi troba un espai on exposar les seves idees, i una plataforma per poder transformar aquestes idees en realitats. Som un grup de gent determinada a millorar la societat, i alhora cohesionada per la confiança i l'amistat.

 

La meritocràcia és el nostre element nuclear. Els resultats del nostre partit són fruit de les feines individuals de tots els nostres membres. Qualsevol ciutadà troba en el Partit Demòcrata un espai per aportar tant com hi vulgui aportar, sense límits. Som un grup forjat per lideratges, on els líders no s'imposen; es creen.

 

Som un partit transversal, format per persones de diverses idees, creences, orígens, i edats. Busquem acords i, per aconseguir-los, fem tant soroll com ens permeten les nostres bones formes. Representem la centralitat política i social, i treballem pels somnis, ideals, i projectes de les majories de Catalunya.

 

Lleialtat és la nostra màxima; lleialtat a la societat i a l'assemblea. Som un equip dotat d'un règim d'incompatibilitats de càrrecs i de limitació de mandats. Som oberts, transparents, i exigim tolerància zero a la corrupció. Volem una Catalunya independent per garantir els drets i les llibertats dels ciutadans a qui representem, i no renunciarem a la via unilateral per aconseguir-ho.

 

I per tant, per tot això, som un partit pel futur, dotat de les eines necessàries per gestionar un país i per fer-ho de la manera més eficient; amb la força de tots.

@jordiqueralto