Dilluns, 10 d'agost de 2020 - Edició 745
La República

Del Nou PSC al PSC vintage, de la renovació a recuperar ‘perles’ oblidades

Si entenem el concepte 'vintage' com el d'una cosa antiga, desfasada o passada de moda que es torna a utilitzar, podríem dir que el Partit Socialista de Catalunya ha oblidat […]

Èric Bertran
Èric Bertran 29/04/2016
Si entenem el concepte 'vintage' com el d'una cosa antiga, desfasada o passada de moda que es torna a utilitzar, podríem dir que el Partit Socialista de Catalunya ha oblidat la idea de fer un Nou PSC per fer un PSC vintage. Per què? Doncs perquè en aquest partit tot torna i tot es reutilitza. Han regirat els armaris i al fons hi han trobat velles glòries que ara tornen a posar-se al capdavant. Potser perquè no en queden més, molts han marxat.
 
En busca d'una cara nova després de la dimissió de Pere Navarro va tornar Miquel Iceta, José Montilla després que ERC no el pogués fer President per segona vegada se'n va anar al Senat, i hi va tornar, i hi ha tornat. Carme Chacón se'n va anar a Miami i ho va deixar tot, però va tornar, a Catalunya només uns dies per fer campanya, a Madrid més. I no ella sola, també va tornar en José Zaragoza i en Maurici Lucena. Ara plega, però no patiu, que tornarà a tornar. Quina creu!
 
I Chacón una vegada anuncia que no es presentarà el 26 de juny el partit busca un nou cap de cartell, i tornen. Qui? En Pere Navarro i en Carles Martí. La Meritxell Batet també sembla que torna de Madrid. Quines coses… Agafem-nos forts que encara tornarà en Joan Ferran. 
 
No sóc catòlic, però que Déu ens agafi confessats. Bon dia a tothom!
 
www.ericbertran.cat

Relacionats