Dissabte, 26 de setembre de 2020 - Edició 793
La República

Cronica des de Kotor

De Kotor a venecia, amb un teclat limitat al meu idioma. Vaig escriure un petit text perque el govern de Catalunya, els ciutadans, etc. reflexionin sobre unes paraules i uns […]

Avatar
Francesc Bonastre i Santolària 29/07/2014

De Kotor a venecia, amb un teclat limitat al meu idioma. Vaig escriure un petit text perque el govern de Catalunya, els ciutadans, etc. reflexionin sobre unes paraules i uns fets.

En Kotor, parlaven de la moneda i la nacionalitat. Un pais, una nacio. Deien que tenien com a moneda l'euro i no estaven a la Unio Europea. Deien que a Montenegro tenien la doble nacionalitat.

Vaja, els nacionalistes espanyols haurien d'apendre d'aquest pais i, nosaltres ens hauriem de treure la por, i anar endavant, cap a la llibertat, cap a l'autodeterminacio, cap a la construccio de l'estat catala.

El govern de Catalunya te l'obligacio de fer la votacio. No podem perdre el temps i no  podem subordinar nos al govern d'Espanya i a les seves lleis. Es una vergonya, una ominositat i putrefaccio, que basats en aixo i la dita sobirania nacional i la sagrada constitucio, no ens deixin votar. Van alegant que s'ha de reformar la Llei i la fan ells i aixi ni el nostre Parlament te cap poder ni els catalans tenim cap voluntat de decidir perque esta limitada.

Que aquest article ple de faltes d'ortografia, serveixi perque ens despertem, anem a la ve baixa i que el nostre govern faci insumicio davant el govern d'Espanya ja que aquest no ens deixara votar. 

Per Catalunya! Si altres pobles han aconseguit tenir una moneda com el euro i no son a la Unio Europea i, si tenen doble nacionalitat, de que ens amenacen i ens donen tantes pors?

Relacionats