Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024
Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024

Corbacho i el matrimoni inexistent

|

- Publicitat -

L’actual ministre de Treball espanyol i candidat número tres per Barcelona a les llistes del PSC, Celestino Corbacho, ha advertit que si un dia Catalunya se separa de l’Estat espanyol, “el divorci serà traumàtic” i no “pacífic”.

Publicitat

Aquests socialistes de parla castellana, espanyolistes atroços i ateus de mena, tenen la mania de parlar del divorci entre Catalunya i Espanya quan en realitat haurien de parlar de “segrest” i “alliberament”.

A les democràcies europees un no es casa, al jutjat o a l’església, si l’altre no vol, i que jo sàpiga Catalunya i Espanya mai han festejat. La relació del nostre país amb Espanya és la d’un autèntic segrest imposat per una força superior a l’altra, per un rèptil afamat que no ha deixat mai de mossegar la presa.

A partir d’ara el context polític girarà al voltant de la plena sobirania catalana. Ja abans de presentar-se a les eleccions, Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana ja han fet trontollar la “relació” entre Catalunya i Espanya, han situat la independència al capdavant del debat polític i forçaran als partits tradicionals a treballar cap a la demanda que fins fa poc era silenciada, l’anhel de llibertat d’un poble trepitjat.

Ha quedat demostrat que per separat Reagrupament Independentista i Solidaritat Catalana funcionen, però si les dues formacions treballen unides la victòria serà contundent, evidentment contundent. Abans dels resultats del 28N els independentistes hem plantat cara, hem tret pit i hem fet que els “garrulos” de torn surtin de l’armari i ja amenacin advertint “traumes” i “relacions no pacífiques”.

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

Minut a Minut