Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023
Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023

Cop de Rock, el còctel de la música en català

|

- Publicitat -
 

Aquest passat dijous el musical Cop de Rock ha celebrat la funció número 100 i ho ha fet amb una gran festa al Teatre Victòria de Barcelona. Davant d’un teatre ple de gom a gom s’ha celebrat una funció participativa on constantment el públic ha estat convidat a seguir les lletres de les cançons. A més de la participació del públic, s’ha comptat amb l’aparició sorpresa de Gerard Quintana, Titot, Lluís Gavaldà i Cris Juanico entre d’altres cantants. 

Publicitat

Els temes més mítics de Sopa de Cabra, Lax’n’Busto, Gossos, SAU, Els Pets, Brams, Bars, Glaucs, Whiskyn’s, Elèctrica Dharma, Duble Buble, Ja t’ho Diré i Marc Parrot han captivat un públic heterogeni que ha caigut rendit sota els encants de les veus i els moviments dels artistes.

El musical, que uneix els millors temes del Rock Català amb una divertida història d’amor, ha posat a prova els antics, els actuals, eterns i nous seguidors d’aquells conjunts de música que han marcat una època.

Cop de Rock és un musical molt recomanable, especialment per aquells que han vibrat amb la música feta i pensada al país. És doncs, un homenatge als músics que han fet créixer una generació i que ajuden a construir la consciència d’un poble que anhela llibertat.

 
  

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Més notícies

Opinió